Υπήρχαν σημάδια ότι θα συμβεί αυτό! Μια νέα αποκάλυψη… προσφορά που θα σου ανοίξει την όρεξη. Αν παρατηρήσεις τα σημάδια και κάνεις τους υπολογισμούς θα δεις καθαρά πως η αλήθεια βρίσκεται στα everest.

zesto με 4 υλικά… μόνο με 3€!

Έλα σε ένα κατάστημά μας και φτιάξε το αγαπημένο σου zesto με το κλασικό ψωμάκι everest και 4 διαφορετικά υλικά της επιλογής σου. Και μιας και είναι τόσο… zesto, συνδύασέ το με μία παγωμένη Coca Cola 330ml μόνο με 1€ επιπλέον. Μην αγνοήσεις τα σημάδια… μην αγνοήσεις αυτήν την προσφορά!

Η προσφορά 3€ ισχύει για αγορά “zesto” sandwich σε κλασικό Ψωμάκι everest και επιπλέον 4 διαφορετικά πρόσθετα υλικά. Ο πελάτης δύναται να προσθέσει και επιπλέον υλικά πέραν των τεσσάρων της προσφοράς σε τιμές βασικού τιμοκαταλόγου everest για κάθε επιπλέον υλικό. Η τιμή προσφοράς Coca Cola 330ml – 1€ ισχύει για συνδυαστική αγορά sandwich και αναψυκτικού 330ml (Coca Cola ή Coca Cola light ή Coca Cola Zero). Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο στα καταστήματα everest με την ειδική σήμανση και μπορεί να διακοπεί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η νέα everest εμπειρία έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας κατάστημα στη Ν. Ερυθραία (Λ. Τατοΐου 162) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα.  Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ, η μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η νέα everest εμπειρία έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Γραβιάς 1 & Μαρίας Κάλλας) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα.  Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ, η μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τώρα στα everest απολαμβάνουν όλοι Cappuccino μόνο με 1€* με το χαρμάνι Fine Brazilian Blend! To Fine Brazilian Blend είναι ένας εκλεκτός συνδυασμός Arabica και Robusta σε ένα απολαυστικό χαρμάνι από κόκκους μοναδικής ποιότητας που καλλιεργούνται στα υψίπεδα της Βραζιλίας.

 *Η τιμή προσφοράς 1€ ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα καταστήματα everest που διαθέτουν την ειδική σήμανση και μόνο για το χαρμάνι FINE BRAZILIAN BLEND σε ESPRESSO ή CAPPUCCINO SINGLE μέγεθος (Ζεστό).

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η νέα everest εμπειρία έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας κατάστημα στο Περιστέρι (Παναγή Τσαλδάρη & Αισώπου 2) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα.  Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ, η μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ