Η νέα everest εμπειρία έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας κατάστημα στη Ν. Ερυθραία (Λ. Τατοΐου 162) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα.  Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ, η μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η νέα everest εμπειρία έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Γραβιάς 1 & Μαρίας Κάλλας) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα.  Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ, η μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τώρα στα everest απολαμβάνουν όλοι Cappuccino μόνο με 1€* με το χαρμάνι Fine Brazilian Blend! To Fine Brazilian Blend είναι ένας εκλεκτός συνδυασμός Arabica και Robusta σε ένα απολαυστικό χαρμάνι από κόκκους μοναδικής ποιότητας που καλλιεργούνται στα υψίπεδα της Βραζιλίας.

 *Η τιμή προσφοράς 1€ ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα καταστήματα everest που διαθέτουν την ειδική σήμανση και μόνο για το χαρμάνι FINE BRAZILIAN BLEND σε ESPRESSO ή CAPPUCCINO SINGLE μέγεθος (Ζεστό).

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η νέα everest εμπειρία έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας κατάστημα στο Περιστέρι (Παναγή Τσαλδάρη & Αισώπου 2) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα.  Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ, η μεγάλη ποικιλία σφολιατοειδών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η ανανέωση της everest εμπειρίας έρχεται για ακόμη μία φορά πιο κοντά στην δική σας περιοχή. Σας καλωσορίζουμε στο ανακαινισμένο μας κατάστημα στη Βούλα (Βας. Παύλου 4) να ανακαλύψετε την φρεσκάδα και την ποιότητα των everest γεύσεων μέσα σε ένα περιβάλλον που με χρώμα και ζωντάνια συνοδεύει την διάθεση, στην κάθε σας μέρα. Τα πιο απολαυστικά χαρμάνια καφέ 100% Superior Arabica & Fine Brazilian Blend, η μεγάλη ποικιλία σφολιατικών και φυσικά, το θρυλικό everest zesto sandwich είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα.

Σας περιμένουμε γεμάτοι χαμόγελο και έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ